Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Suzana Matić ×

Najava • 25.04.2019.

Frakturina večer poezije

Nakladnička kuća Fraktura organizira večer poezije koje će se održati u četvrtak 25. travnja 2019. u 20 sati u dvorani Müller zagrebačkog Kina Europa (Varšavska 3). Predstavit će nove zbirke Josipe Gogić, Miroslava Kirina, Suzane Matić, Lare Mitraković i Davora Šalata.
Najava • 14.07.2018.

Ljeto u MSU: Čita i o pisanju zbori - Suzana Matić

Na književnoj večeri koja se održava u sklopu Ljeta u MSU, u subotu 14. srpnja gostuje Suzana Matić. Voditelj, Adrija Škare s autoricom će razgovarati 'o poeziji, prozi, tom pumpajućem srcu, ali i o horoskopu, arhitekturi i CD plejeru koji vrti jednu te istu pjesmu'...
Najava • 25.01.2018.

Književna Bookvica predstavlja Suzanu Matić

U književnom programu Bookvica koji se u četvrtak, 25. lipnja održava u splitskom klubu Quasimodo, gostuje autorica Suzana Matić. Splitskoj publici poznata s prošlogodišnjeg Pričigina na kojem je uspješno debitirala, autorica će predstaviti svoju hvaljenu zbirku priča 'Ne naginji se unutra'.
Kritika • 27.10.2017.

Suzana Matić : Ne naginji se unutra

Naslov zbirke aludira upravo na tu mogućnost čitatelja da otkrije i istraži nutrinu, sa svim porazima i strahovima, nadama i promašenim iluzijama na koje pritom može naići i s opomenom kako treba zaviriti unutra samo pod jednim uvjetom: ako umije taj svijet razumjeti i poštovati, ne rušiti ga nanovo kad je već izlomljen i srušen, već pomoći da opstane i dalje, baš takav kakav jest, iskren i postojan.
Najava • 04.10.2017.

Predstavljanje knjige Suzane Matić 'Ne naginji se unutra'

Predstavljanje knjige Suzane Matić 'Ne naginji se unutra' održat će se u srijedu, 4. listopada u caffe baru Botaničar u Zagrebu. O knjizi će govoriti: Jadranka Pintarić (promotorica), Marina Vujčić (urednica), Jelena Miholjević (glumica) i Suzana Matić (autorica).
Najava • 15.03.2013.

Predstavljanje knjige 'Samosanacije' Suzane Matić

Predstavljanje knjige "Samosanacije" Suzane Matić, poznate i kao Tessa K. s blogova Samosanacije i Blijedoplavi ženski rukopis, održat će se u petak 15. ožujka u klubu Bulldog u Zagrebu. Predstavljanje će potpomoći Irena Matijašević, Vesna Tominac Matačić, Jelena Miholjević i Kruno Lokotar.