Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Tomislav Domović ×

Najava • 11.03.2022.

Pjesničko čitanje iz 'Banijske književne antologije'

Pjesničko čitanje iz 'Banijske književne antologije' održat će se u petak 11. ožujka u Galeriji Šira u Zagrebu gdje je nedavno postavljena izložba autorskih postera studenata Nastavničkog odsjeka ALU pod nazivom 'Poezija u slici', inspirana pjesmama objavljenim u 'Banijskoj književnoj antologiji' Miroslava Kirina i Borisa Vrge.
Najava • 10.07.2021.

Predstavljanje knjige poezije Tomislava Domovića '100 ljubavnih i ni jedna više'

U sklopu kulturne manifestacije Grada Karlovca 'Zvjezdano ljeto', u subotu 10. srpnja bit će predstavljena sedamnaesta knjiga poezije karlovačkog pisca Tomislava Domovića '100 ljubavnih i ni jedna više'. O knjizi će govoriti urednik Miroslav Kirin te spisateljice Irena Matijašević i Darija Žilić. Događaj će zaokružiti glazbena intermezza pjesnikinje i etno glazbenice Lidije Bajuk.
Najava • 09.05.2009.

Jutro poezije : Tomislav Domović

U subotu, 9. svibnja 2009. u 11 sati, u caffe baru Krivi put u Zagrebu (Runjaninova 3) održat će se još jedno 'Jutro poezije' na kojem će pjesnik Tomislav Domović predstaviti svoju novu zbirku poezije "Kožom uz kožu", kojom se u književnost vratio nakon 11 godina izbivanja. Voditelj tribine je Robert Roklicer.