Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Žarko Jovanovski ×

Najava • 05.11.2020.

Poezija u dvorištu: Žarko Jovanovski – Izdrži još malo

Gost Poezije u dvorištu je Žarko Jovanovski, pjesnik, prozni pisac, grafički dizajner, strip crtač, glazbenik.. Jovanovski je u fokus javnosti došao ove jeseni kao dobitnik nagrade VBZ-a za najbolji neobjavljeni roman 'Pizzeria Europa', no prije romana, visok stvaralački i spisateljski napon pokazao je kroz deset objavljenih knjiga poezije.
Vijest • 13.09.2020.

Žarko Jovanovski dobitnik V.B.Z.-ove nagrade za najbolji neobjavljeni roman 2020.

Nakon službenog otvorenja 13. Vriska održana je i svečana dodjela V.B.Z. nagrade za najbolji neobjavljeni roman 2020. godine koju je dobio zagrebački underground pjesnik, slam izvođač, prozaik, kantautor, grafičar i strip-crtač Žarko Jovanovski za roman 'Pizzeria Europa'.
Najava • 13.09.2020.

13. Vrisak – riječki sajam knjiga i festival autora

Riječki sajam knjiga i festival autora – Vrisak održat će se od 13. do 19. rujna u prostorima zgrade Exportdrva i Guvernerove palače Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka. Trinaesto izdanje donosi više od trideset programa, a ovogodišnje inozemne goste predvode Tanja Stupar Trifunović i Almin Kaplan.
Najava • 27.01.2020.

Siniša Matasović vam predstavlja: Žarko Jovanovski

Gost književne tribine 'Siniša Matasović vam predstavlja' je zagrebački pjesnik i književnik Žarko Jovanovski, koji će predstaviti svoju najnoviju poetsku knjigu 'Mislim da se ovdje više ništa ne da učiniti'. Uz Matasovića i Jovanovskog, o knjizi će govoriti i urednik Josip Ivanović.
Najava • 11.06.2019.

Predstavljanje zbirke 'Mislim da se ovdje više ništa ne da učiniti' Žarka Jovanovskog

Zbirka pjesama 'Mislim da se ovdje više ništa ne da učiniti' deveta je knjiga poezije zagrebačkog underground pjesnika, slam izvođača, prozaika, kantautora, grafičara i strip-crtača Žarka Jovanovskog. Na predstavljanju će uz auotra govoriti novinar i književnik Vlado Vurušić te urednik zbirke, Josip Ivanović.