Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

zlatko kramarić ×

Najava • 16.03.2023.

Predstavljanje umjetničke knjige Agate Lučić 'Zaboravljene stvari'

Predstavljanje umjetničke knjige nagrađivane autorice Agate Lučić 'Zaboravljene stvari' te otvorenje izložbe originalnih likovnih radova realiziranih za to izdanje, održat će se u četvrtak 16. ožujka u Kabinetu Malih zvona u Zagrebu. Uz autoricu o knjizi će govoriti i urednica Sanja Lovrenčić.
Najava • 25.01.2019.

Promocija knjige 'Sat hrvatskog' Zlatka Kramarića

Promocija knjige 'Sat hrvatskog' autora Zlatka Kramarića održat će se u petak 25. siječnja u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Uz autora na promociji sudjeluju Julijana Matanović i Ratko Cvetnić.
Najava • 07.02.2017.

Zagrebačko predstavljanje knjige Zlatka Kramarića 'Nostalgija'

Predstavljanje knjige Zlatka Kramarića 'Nostalgija: Kratka povijest zaborava' održat će se u utorak 7. veljače u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. O knjizi će govoriti Ivana Žužul, Slaven Letica, Zlatko Kramarić i Branko Čegec.
Najava • 22.01.2015.

Predstavljanje knjige 'Jugoslavenska ideja u kontekstu postkolonijalne kritike'

Predstavljanje knjige Zlatka Kramarića "Jugoslavenska ideja u kontekstu postkolonijalne kritike" održat će se u četvrtak 22. siječnja u Plavoj dvorani Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. O knjizi će govoriti Željko Bartulović, Ivana Žužul, Zlatko Kramarić i Branko Čegec, izdavač i urednik.
Najava • 11.12.2014.

Predstavljanje knjige 'Jugoslavenska ideja u kontekstu postkolonijalne kritike'

Predstavljanje knjige Zlatka Kramarića 'Jugoslavenska ideja u kontekstu postkolonijalne kritike', u izdanju Meandarmedie, održat će se u petak 12. prosinca u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Knjigu će predstaviti Ivana Žužul, Angelina Banović-Markovska, Zlatko Kramarić i Branko Čegec.