Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Zoran Krušvar ×

Vijest • 23.10.2015.

Upisi u riječke radionice kreativnog pisanja

CeKaPe i riječki pisci, Kristina Posilović, Zoran Žmirić, Zoran Krušvar, Alen Kapidžić i filmski kritičar Dejan Durić, pozivaju sve koji pišu ili žele pisati, a do sada nisu imali prilike ili možda hrabrosti, da se prijave na radionice kratke priče, poezije, filmske kritike i e-samizdata.
Najava • 30.01.2015.

Ri Lit na trećoj Noći velikog čitanja u Rijeci

Na trećoj Noći velikog čitanja, koja će se održati 29. siječnja u riječkoj Filodrammatici, osim ‘veterana’ Zorana Krušvara, Tee Tulić, Kristine Posilović, Milana Zagorca, Zorana Žmirića, Roberta Vrbnjaka i Izeta Medoševića, riječkoj publici predstavit će se Željka Horvat Čeč, Davor Mandić i Igor Beleš.
Najava • 08.05.2009.

Sferično Zagrijavanje u Profil Meagstoreu

U petak, 8. svibnja 2009., u 19:30 sati u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu, održat će se još jedno Zagrijavanje na kojem će Roman Simić Bodrožić ugostit ovogodišnje dobitnike nagrade «SFERA». Gostuju: Tatjana Jambrišak i dobitnici - Robert Vrbnjak -Tamoya, Zoran Krušvar, Dario Rukavina i Kruno Čudina.
Najava • 12.11.2008.

Srijeda na Interliberu

U srijedu, 12. studenog 2008. Interliber otvara svoja vrata. Uz knjige, očekuju vas i brojna događanja - okrugli stolovi, promocije, razgovori s piscima, književnim kritičarima, književne radionice, izložbe i dr. Od događanja u srijedu, izdvajamo promocije knjiga Milana Vukovića, Sanje Pilić, Ludwiga Bauera, Mire Simčića, Zorana Krušvara i Damira Miloša.
Najava • 15.12.2007.

Predstavljanje knjige 'Izvršitelji nauma Gospodnjeg'

U prostoru male dvorane Filodrammatice (bivši art club "Gal"), u Rijeci će se u subotu, 15. prosinca 2007. s početkom u 18 sati, održati multimedijalno predstavljanje dark fantasy romana Zorana Krušvara "Izvršitelji nauma Gospodnjeg" te pratećeg multimedijalnog projekta.