Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 29.11.2018.

Književna Bookvica: Korana Serdarević

Gošća književnog programa Bookvica u splitskom klubu Quasimodo, nagrađivana je spisateljica Korana Serdarević, koja će predstaviti svoj roman 'Eksperiment Irene Tot'. Autorici će se pridružiti i gošća iznenađenja, poznata splitska spisateljica i blogerica.
Najava • 29.11.2018.

Profil knjiga predstavlja slikovnicu Maje Šimleše i Svena Nemeta 'Suli u avanturi - Putovanje'

U četvrtak, 29. studenog, s početkom u 19 sati, u knjižari Hoću knjigu (Bogovićeva 7, Zagreb) Profil knjiga predstavit će slikovnicu Maje Šimleše i Svena Nemeta 'Suli u avanturi - Putovanje', drugu iz serije o žirafici Suli.
Najava • 29.11.2018.

Predstavljanje knjige Ivana Vidića 'San od tisuću ljeta'

Predstavljanje knjige Ivana Vidića 'San od tisuću ljeta' održat će se u četvrtak, 29. studenog u Dvorani Müller Kina Europa u Zagrebu. O knjzi će govoriti Nada Gašić, Dinko Telećan, Srđan Sandić, Sreten Mokrović i Ivan Vidić.
Najava • 29.11.2018.

24. Sa(n)jam knjige u Istri otvara svoja vrata kao knjižara iz sjećanja

24. Sa(n)jam knjige u Istri započinje programom svečanog otvorenja, u četvrtak 29. studenog u Domu hrvatskih branitelja u Puli. Kroz više od 70 programa na sajmu će se predstaviti više od 30 novih knjižnih naslova, a izravno će se prenositi odabrani programi.
Najava • 29.11.2018.

24. Sa(n)jam knjige u Istri otvara afrički Nobelovac Wole Soyinka

Ovogodišnji, 24. Sa(n)jam knjige u Istri programski se posvećuje temi Sloboda. U Pulu dolaze Wole Soyinka, Peter Sloterdijk, Goran Stefanovski, Mirko Ilić, Javier Cercas Lars Svendsen, Ishay Landa, Eiríkur Örn Norðdahl, Vittorio Giardino i više stotina sudionika, domaćih i stranih autora, promotora i nakladnika.
Najava • 27.11.2018.

Paralelni svjetovi: Nacizam i nadnaravno u Trećem Reichu - razgovor uz knjigu

Razgovor uz hrvatsko izdanje knjige Erica Kurlandera 'Hitlerova čudovišta: Povijest nadnaravnoga u Trećem Reichu' održat će se u utorak 27. studenoga u Knjižnici i čitaonica Bogdana Ogrizovića u Zagrebu.
Najava • 27.11.2018.

Predstavljanje novoga romana 'Ezan' Ivane Šojat

Predstavljanje novoga romana 'Ezan' nagrađivane književnice i prevoditeljice Ivane Šojat održat će se u utorak 27. studenog u dvorani Müller kina Europa u Zagrebu. Na tribini Razotkrivanje s Ivanom Šojat razgovarat će urednik Seid Serdarević.