Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 25.03.2018.

Cruising sa Srđanom Sandićem: Korana Serdarević
Održava se
26.03.2018. u 19h

Svi se svakodnevno mijenjamo. No je li moguće promijeniti se do te mjere da te i bližnji jedva prepoznaju, može li se ta mijena dogoditi u kratkome roku i što sve ona podrazumijeva – promjenu izgleda ili cijele osobnosti?

Saznajte na tribini Cruising sa Srđanom Sandićem koja će se održati u ponedjeljak 26. ožujka u 19 sati zagrebačkom klubu MaMa (Preradovićeva 18).

Voditelj tribine Srđan Sandić razgovarat će s Koranom Serdarević o njenom nedavno objavljenom prvom romanu "Eksperiment Irene Tot" (Fraktura, 2017).

O romanu:

Irena Tot mlada je uspješna žena u ranim tridesetima, no duboko je nezadovoljna svojim životom te odluči promijeniti se, ali za to joj ne trebaju pripravci ni knjige o samopomoći, nego samo čvrsta volja i želja da postane druga i drugačija, da u sebi probudi onu djevojčicu, onu snagu koju je nekada imala, a koja se putem zagubila. Je li promjena moguća, trebamo li je se bojati, kamo će nas ona odvesti, jesu li nam sve mogućnosti otvorene ili smo zarobljeni u svojim predrasudama, obiteljskim i društvenim normama, samo su neka od pitanja na koja roman Korane Serdarević pokušava odgovoriti.

Korana Serdarević

Eksperiment Irene Tot

  • Fraktura 12/2017.
  • 240 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532669114
  • Cijena 139.00 kn

Irena Tot mlada je uspješna žena u ranim tridesetima, no duboko je nezadovoljna svojim životom te odluči promijeniti se. Za to joj ne trebaju pripravci ni knjige o samopomoći, nego samo čvrsta volja i želja da postane druga i drugačija. 'Eksperiment Irene Tot' Korane Serdarević nije samo priča o djevojci, priča je to i o njezinoj obitelji te o potrazi za ljubavlju.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –