Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 07.12.2005.

Jedanaest godina biblioteke Stribor
Održava se
08.12.2005.

Povodom jedanaeste godišnjice biblioteke Stribor, nakladnička kuća Znanje poziva na Striborovu promociju. Uz već tradicionalnu Striborovu rođendansku tortu i "čašicu druženja" upoznajte ovogodišnje knjige i družite se s autorima, a sve to u Gradskoj knjižnici, Starčevićev trg 4, Zagreb, na Dječjem odjelu, u četvrtak, 8. prosinca 2005. godine, točno u podne.

Na slavlju biblioteke Stribor sudjelovati će dugogodišnja urednica Stribora, gospođa Vera Barić, i pisci biblioteke: Maja Gluščević, Ðurđica Stuhlreiter, Hrvoje Kovačević i Zvonimir Varošanec, te dr. Diana Zalar, mr. Vladimira Velički, i dramski umjetnik.

Biti će predstavljene i nove knjige biblioteke Stribor: "Tajanstveni svjetionik", autorice Maje Gluščević, "Zvijezde i zvjezdice", autorice Ðurđice Stuhlreiter, "Tajna šutljivog dječaka" Hrvoja Kovačevića, "Igrajmo se stonoge", Zvonimira Varošaneca, "Zaboravljene bajke", Hansa Christiana Andersena, te "4 1/2 prijatelja i nestala učiteljica biologije", Joachima Friedricha.

Uz sve to na promociji će se biti govora i o Striborovoj novoj lektiri - usklađenoj s HNOS-om, nacionalnim obrazovnim standardom u nastavi hrvatskoga jezika.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –