Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 18.01.2022.

Još samo nekoliko dana do zaključenja natječaj za dodjelu rezidencije Matulov grunt u Frkanovcu (Međimurje)

Matulov grunt

Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode i Društvo hrvatskih književnika  raspisali su natječaj za dodjelu rezidencije na Rezidenciji Matulov grunt u Frkanovcu (Međimurska županija) za 2022. godinu, a natječaj je otvoren još nekoliko dana - do 23. siječnja 2022 u 15 sati.

Međimurska priroda osigurava 8 termina rezidencije na Matulovu gruntu za 2022. godinu. Od toga 4 termina rezidencije rezervirana su za članove i suradnike DHK-a, a preostala 4 termina rezidencije za suradnike Međimurske prirode.

Između ostalog (vidi: POZIV - Rezidencija) bitno je priložiti prijedlog umjetničkog projekta kojeg bi umjetnik/ica razvijao/la tijekom rezidencije na Matulovu gruntu, na hrvatskom ili engleskom jeziku, a prijavitelji mogu biti hrvatski ili strani državljani stariji od 18 godina.

Međimurska priroda potpisala je sporazum o suradnji s DHK-om 10. ožujka 2021. godine na dan otvorenja Matulova grunta kojim se Međimurska priroda obvezuje osigurati rezidencije članovima i suradnicima DHK-a.

Više informacija o Matulovu gruntu nalazi se na ovoj poveznici.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –