Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 04.04.2022.

Knjižarski lanac Hoću knjigu otvorio svoju desetu knjižaru u City Center one East u Zagrebu

U sada već petoj godini postojanja knjižarski lanac Hoću knjigu otvorio je svoju desetu knjižaru, ovaj put u popularnom trgovačkom centru City Center one East u Zagrebu. To je ujedno i njihova šesta knjižara u glavnome gradu, a čak treća koju su otvorili u jeku COVID pandemije. 

Najnovija knjižara prostire se na više od 280 kvadrata, što je čini četvrtom najvećom knjižarom u ovom lancu. Knjižara je moderno uređena, s daškom topline koju pruža bukvino drvo koje je pretežiti element ovog prostora, a iza projekta stoje arhitekti biroa Metaplan te izvođači Hercigonja dizajn, koji su napravili i posljednje dvije Hoću knjigu knjižare. Na samom začelju nalazi se i atraktivna polica s TOP 10 naslovima i kutak za čitanje, a uz njega i dječji kutak kako bi roditelji uživali u čitanju sa svojom djecom.
 

„Cilj Hoću knjigu nije biti najveći nego biti najbolji, stoga ne planiramo ni previše širiti naše poslovanje, osim na istok Hrvatske. Naše poslovnice nalaze se pretežno u shopping centrima jer je fluktuacija ljudi upravo u centrima najveća te su se naši posjetitelji već navikli da u najboljim trgovačkim centrima ugledaju i našu knjižaru. Iznimno nas veseli dolazak u City Center one East jer je jedna od naših najuspješnijih knjižara na prvom katu City Center one West, pa ništa manje ne očekujemo ni od ove knjižare“, napominje Sanja Srdić Jungić, voditeljica marketinga i komunikacija u Hoću knjigu

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –