Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

knjižare ×

Vijest • 16.11.2020.

Ferrante, Brown, Kljaković Braić, Tomić, Petitcollin, Bilbao, Jakovina, Harari, Bryson, Boko, Brekalo... na vrhovima Top liste najprodavanijih knjiga

U mjesecu listopadu na vrhu Top liste najprodavanijih knjiga svoje pozicije čvrsto drže knjige Elene Ferrante, Dana Browna, Tisje Kljaković Braić, Ante Tomića, Christel Petitcollin, Alvara Bilbaoa, Tvrtka Jakovine, Yuvala N. Hararija, Billa Brysona, Jasena Boke i Maje Brekalo.
Razgovor • 10.06.2020.

Matija Fojs : Nakladnici bi se trebali baviti nakladom, a knjižari prodajom njihove naklade

U knjižarama Hoću knjigu u prvi plan stavljamo naslove za koje znamo da će se dobro prodavati jer naposljetku svi mi od toga živimo. Ali ako si izdavač da malo truda pa obiđe knjižare, porazgovara s djelatnicima i predstavi im knjigu i to sve zaokruži s malo pomaknutom idejom kojom će nadopuniti posebno izlaganje vjerujemo da se svaka knjiga može dobro istaknuti.
Vijest • 27.04.2020.

Knjižare i knjižnice nakon mjesec dana ponovno otvorile svoja vrata

Nakon što su zbog pandemije koronavirusa više od 5 tjedana bile zatvorene, danas su u sklopu postepenog popuštanja mjera ponovno otvorene knjižare, antikvarijati i knjižnice, što će zasigurno razveseliti knjigoljupce, a u kojem će oni broju pohrliti po naramak novih knjiga vidjet ćemo vrlo brzo.