Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Hoću knjigu ×

Vijest • 04.04.2022.

Knjižarski lanac Hoću knjigu otvorio svoju desetu knjižaru u City Center one East u Zagrebu

U sada već petoj godini postojanja knjižarski lanac Hoću knjigu otvorio je svoju desetu knjižaru, ovaj put u popularnom trgovačkom centru City Center one East u Zagrebu. To je ujedno i njihova šesta knjižara u glavnome gradu, a čak treća koju su otvorili u jeku COVID pandemije.
Najava • 05.10.2021.

Biblioterapija za odrasle i djecu

Biblioterapija će se provoditi u zagrebačkoj knjižari Hoću knjigu Megastore, u malim grupama, zasebno za odrasle i zasebno za djecu. Kroz devet susreta polaznici će se upoznati s biblioterapijom, istraživati svoje sposobnosti pisanja i rješavanja kreativnih zadataka, čitati... te poraditi na onome s čime se trenutno teško nose.
Vijest • 23.09.2021.

Nova sezona podcasta o knjigama 'Između redaka'

Nova sezona podcasta o knjigama 'Između redaka' donosi nove i zanimljive autore, ali i osobe nevezane uz knjiški svijet koje su dobro poznate hrvatskoj javnosti, objavio je knjižarski lanac Hoću knjigu. Novu sezonu podcasta otvara britanski autor Robert Bryndza, čiji su naslovi prodani u više od četiri milijuna primjeraka i prevedeni na više 30 svjetskih jezika.
Vijest • 13.04.2021.

Knjižarski lanac Hoću knjigu pokrenuo podcast o knjigama

Knjižarski lanac Hoću knjigu pokrenuo je video podcast „Između redaka”, zamišljen kao zanimljiv i neformalan format tijekom kojeg će voditeljica Sanja Srdić Jungić, autorica te voditeljica marketinga i komunikacija Hoću knjigu, s gostima razgovarati o čitanju i pisanju. U premijernoj epizodi gostuje Kristian Novak.
Vijest • 02.03.2021.

Otvorena nova knjižara Hoću knjigu u Zagrebu (Buzin)

Nakon tri godine rada i sedam uspješnih knjižara knjižarski lanac Hoću knjigu otvorio je vrata svoje nove osme knjižare i to u Zagrebu. Nova knjižara smjestila se u posjećenom trgovačkom centru Supernova, a prostor je uredio studio Metaplan arhitekti. Svečano otvorenje nove knjižare planirano je od 5. do 7. ožujka, kad je za svakog kupca predviđen mali poklon...
Vijest • 22.04.2020.

Knjižarski lanac Hoću knjigu organizira program Knjiga je mrak - uživo uoči Noći knjige

Knjižarski lanac Hoću knjigu se Noći knjige svojim se programima priključio od samog početka svog djelovanja. Tako nas ove godine očekuje program 'Knjiga je mrak' koji će se održati uživo na Facebook stranici Hoću knjigu.
Vijest • 12.03.2020.

Dobrotvorna akcija 'Daruj knjigu' – prikupljanje knjiga za osobe treće životne dobi

Knjižarski lanac Hoću knjigu i ove je godine pokrenuo akciju Daruj knjigu usmjerenu na prikupljanje knjiga koje će se donirati domovima za starije i nemoćne diljem Hrvatske. Sve od 2. ožujka pa do 23. travnja u bilo koju Hoću knjigu knjižaru možete donijeti (ili kupiti na licu mjesta s popustom) jedan od naslova s popisa koji su sukreirali organizator, izdavači i ljubitelji knjiga.