Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Hoću knjigu ×

Vijest • 13.04.2021.

Knjižarski lanac Hoću knjigu pokrenuo podcast o knjigama

Knjižarski lanac Hoću knjigu pokrenuo je video podcast „Između redaka”, zamišljen kao zanimljiv i neformalan format tijekom kojeg će voditeljica Sanja Srdić Jungić, autorica te voditeljica marketinga i komunikacija Hoću knjigu, s gostima razgovarati o čitanju i pisanju. U premijernoj epizodi gostuje Kristian Novak.
Vijest • 02.03.2021.

Otvorena nova knjižara Hoću knjigu u Zagrebu (Buzin)

Nakon tri godine rada i sedam uspješnih knjižara knjižarski lanac Hoću knjigu otvorio je vrata svoje nove osme knjižare i to u Zagrebu. Nova knjižara smjestila se u posjećenom trgovačkom centru Supernova, a prostor je uredio studio Metaplan arhitekti. Svečano otvorenje nove knjižare planirano je od 5. do 7. ožujka, kad je za svakog kupca predviđen mali poklon...
Vijest • 20.12.2020.

Hoću knjigu - Preporuke knjiga za djecu

Blagdani i zimski praznici idealno su vrijeme za čitanje, a knjižarski lanac Hoću knjigu priredio je za vas preporuku slikovnica, motivacijskih i edukativnih knjiga i romana za djecu kako bi vam olakšali koje štivo odabrati. Sve preporuke donosi Valentina Namesnik, omiljena školska knjižničarka.
Vijest • 30.10.2020.

Hoću knjigu otvara novu knjižaru u Zadru

Nakon tri godine rada i šest uspješnih knjižara Hoću knjigu otvara vrata svoje sedme knjižare – u Zadru. Nova, velika knjižara smjestit će se u posjećenom trgovačkom centru Supernova, uredili su je arhitekti studija Metaplan, a svoja će vrata otvoriti u ponedjeljak 2.11.2020. Za svakog je kupca predviđen mali poklon paket, a prvi će posjetitelji biti nagrađeni i platenenom maskom.
Vijest • 08.09.2020.

Knjižarski lanac Hoću knjigu pokrenuo dobrotvornu Potresnu akciju

Knjižarski lanac Hoću knjigu početkom ovog tjedna pokrenuo je dobrotvornu 'Potresnu akciju". Riječ je o prodajnoj akciji tijekom koje su artikli oštećeni u zagrebačkom potresu sniženi ovisno o stupnju oštećenja, a sav prikupljeni prihod od prodaje knjiga i ostalog asortimana donirat će se Zakladi Solidarna i Fondu 5.5 za pomoć obiteljima čiji su domovi nastradali u potresu.
Najava • 06.02.2020.

Noć Harryja Pottera u knjižarama Hoću knjigu u Rijeci, Splitu, Varaždinu i Zagrebu

U knjižarama Hoću knjigu po drugi put će se održati spektakularna Noć Harryja Pottera (Harry Potter Book Night), globalna manifestacija koja se u svijetu održava od 2014. godine. Uz Tromagijski turnir, odvijat će se radionice Ministarstva magije, predavanja na temu pravog porijekla magije, mitova i legendi, nastupi iluzionista i čitanja odabranih dijelova Harryja Pottera, kao i kvizovi znanja.
Vijest • 19.10.2018.

Preuređena knjižara Hoću knjigu u Arena centru otvara svoja vrata

Hoću knjigu 20. listopada svečano otvara preuređeni i prošireni prostor svoje knjižare u Arena centru u Zagrebu. Otvorenje prostora od čak 226 kvadratnih metara u kojem posjetitelje očekuje veća ponuda knjiga, paviljon za odmor i čitanje te otvoreni svod s dnevnim svjetlom, obilježit će razne radionice, dobrotvorna akcija, a održat će se i predstavljanje knjige.