Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 29.05.2018.

Medicinska naklada predstavlja knjigu 'Sigurno rukovanje lijekovima koji sadržavaju citotoksične tvari u zdravstvenoj skrbi'
Održava se
30.05.2018. u 19h

Bojana Knežević: Sigurno rukovanje lijekovima

U srijedu, 30. svibnja 2018., u 19 sati u Hrvatskom liječničkom domu (Šubićeva 9, Zagreb) Medicinska naklada predstavit će knjigu "Sigurno rukovanje lijekovima koji sadržavaju citotoksične tvari u zdravstvenoj skrbi", autorice Bojane Knežević i suradnika.

Sudjeluju:

- Jadranka Mustajbegović
- Petra Turčić
- Stjepko Pleština
- Bojana Knežević, autorica knjige
- Anđa Raič, u ime Medicinske naklade


Priručnik je namijenjen ponajprije djelatnicima koji u svakidašnjoj praksi rukuju citotoksičnim lijekovima, od njihova zaprimanja i pripreme u bolničkoj ljekarni do primjene na odjelima. "Sigurno rukovanje lijekovima..." sadržava praktične savjete povezane s pripremom, kliničkom primjenom citotoksičnih lijekova, rješavanjem incidentnih situacija i odlaganjem otpada povezanog s citotoksičnim lijekovima.

Također je namijenjen i poslodavcima u zdravstvu, čija je obveza osigurati sigurno i zdravo radno mjesto za djelatnike te svesti rizik od izloženosti opasnim tvarima na najmanju moguću mjeru, stručnjacima zaštite na radu, specijalistima medicine rada koji skrbe za djelatnike koji rade na poslovima s posebnim uvjetima rada u bolnici i stručnjacima koji se bave poboljšanjem kvalitete u zdravstvu.

Bojana Knežević

Sigurno rukovanje lijekovima koji sadržavaju citotoksične tvari u zdravstvenoj skrbi

  • Medicinska naklada 05/2018.
  • 84 str., meki uvez
  • ISBN 9789531768382
  • Cijena 147.00 kn

Priručnik 'Sigurno rukovanje lijekovima...' namijenjen je ponajprije djelatnicima koji u svakidašnjoj praksi rukuju citotoksičnim lijekovima, od njihova zaprimanja i pripreme u bolničkoj ljekarni do primjene na odjelima. Sadržava praktične savjete povezane s pripremom, kliničkom primjenom citotoksičnih lijekova, rješavanjem incidentnih situacija i odlaganjem otpada povezanog s citotoksičnim lijekovima.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –