Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 23.03.2016.

Otvorene prijave za programe u Noći knjige 2016.

Otvorene su prijave za programe u Noći knjige 2016. Programe i akcije moguće je prijaviti putem sustava za prijavu koji je dostupan na poveznici: http://prijava.nocknjige.hr/.

Prijave se zaprimaju do 31. ožujka 2016. godine.

Postojeći korisnici, oni koji su već sudjelovali u Noći knjige svojem računu mogu pristupiti tako da postave novu lozinku. Novu lozinku možete zatražiti klikom na "zaboravljena lozinka", nakon što unesete adresu e-pošte koju ste koristili prilikom registracije. Ista adresa vaše je "korisničko ime" koje upisujete u polje za povrat lozinke. Potom možete pristupiti uređenju vašeg korisničkog računa i prijavi programa i akcija.

Svi novi korisnici mogu se registrirati putem obrasca za registraciju, a potom prijaviti programe i akcije.

Prijave se zaprimaju do 31. ožujka 2016. godine. Nakon ovoga roka i dalje će biti moguće prijavljivati programe i akcije (sve do 21.4.2016), međutim ne možemo garantirati da ćemo programe pristigle nakon roka biti u mogućnosti uvrstiti i u tiskane materijale.

Molimo vas da proučite upute za popunjavanje obrasca – „Upute za korištenje servisa za prijavu programa u Noći Knjige“ –  koje će vam biti dostupne na stranici vašeg korisničkog računa.

Za sve informacije, pišite na: nocknjige@nocknjige.hr

Podsjećamo, Noć knjige 2016. održat će se u petak, 22. travnja, dan uoči Svjetskog dana knjige i autorskih prava, a na Dan hrvatske knjige. Pozivamo vas još jednom da se prigodnim programima uključite u Noć knjige 2016.
 

Organizatori Noći knjige su: Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Knjižnice grada Zagreba, Udruga za zaštitu prava nakladnika – ZANA, Knjižni blok – Inicijativa za knjigu te portal za knjigu i kulturu Moderna vremena Info.

– 10 razloga za čitanje (promotivni spot) - Noć knjige 2015. –

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –