Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
PODCAST • Piše: MV Info • 09.10.2020.

PODCAST: Neven Vulić – Nježna stvorenja

Neven Vulić (foto/ilustracija: MV)

Neven Vulić čita ulomak iz svog novog romana Nježna stvorenja (Fraktura, 2020.)

Nježna stvorenja roman je koji okrutno i beskompromisno govori o međuljudskim odnosima, o postojanju ili nepostojanju ljubavi, o nemogućnosti da se o ljubavi čak i govori, o želji da se bude jednak likovima s ekrana, o samodestruktivnosti i nihilizmu koji se nalazi svuda oko nas. 

Poslušajmo:

– PODCAST: Neven Vulić – Nježna stvorenja –

Moderna vremena · PODCAST: Neven Vulić – Nježna stvorenja

Neven Vulić rođen je 1983. u Zagrebu, gdje je diplomirao francusku književnost i opću lingvistiku. Zastupljen je u "Zborniku eventualizma" (Celeber, 2006.). Prvijenac "Povijest bolesti" objavio je 2010. u izdanju Sysprinta, a priča mu je uvrštena u antologiju tekstova najmlađih hrvatskih književnih autora "Bez vrata, bez kucanja" (Sandorf, 2012.). Sudjelovao je u izradi "Leksikona Antuna Gustava Matoša" (LZMK, 2016.). Roman "Nježna stvorenja" objavljuje 2020. godine u izdanju Frakture. Urednik je i književni kritičar, živi i radi u Zagrebu. 

Snimio: Neven Vulić
Obrada zvuka: Paula Margaretić

Neven Vulić

Nježna stvorenja

  • Fraktura 01/2020.
  • 271 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789533581965

Roman Nevena Vulića 'Nježna stvorenja' okrutno i beskompromisno govori o međuljudskim odnosima, o postojanju ili nepostojanju ljubavi, o nemogućnosti da se o ljubavi čak i govori, o želji da se bude jednak likovima s ekrana, o samodestruktivnosti i nihilizmu koji se nalazi svuda oko nas.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –