Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 22.05.2009.

Predavanje : David Icke u Zagrebu
Održava se
23.05.2009.

Ovog vikenda, 23. i 24. svibnja 2009. David Icke, popularniji znanstveno-populistički pisac i predavač svjetskog  glasa, u Zagrebu će održati dva predavanja u trajanju od 7 sati.

Prvi zagrebački megasession, u zasad rekordnom trajanju od sedam sati, održat će se u subotu, 23. svibnja 2009. u Kinu SC, s početkom u 15 sati. Zbog iznimnog interesa te zbog gotovo dva mjeseca unaprijed rasprodanog najavljenog predavanja, Zagrebi! Ekofestival organizirao je reprizu mega predavanja, na istom mjestu, u isto vrijeme i u istom obujmu, idućeg dana, u nedjelju 24. svibnja 2009.

David Icke, autor je svjetskih uspješnica «Najveća Tajna», «Beskrajna ljubav jedina je istina», «Priče iz vremenske omče» i mnogih drugih knjiga, a trenutno je jedan od najtraženijih predavača koji se kritički osvrću na fenomene globalizacije i Novog svjetskog poretka.

David Icke će govoriti o događajima koji su u posljednjih nekoliko mjeseci obilježili svijet i preplavili medije - tko je i zašto proizveo financijsku krizu, izbor prvog afroamerikanca za predsjednika SAD-a, koja je stvarna uloga Baracka Obame, kako funkcionira virtualna stvarnost koju držimo za našu jedninu stvarnost, te do sada javnosti nepoznati podatci o krvnim lozama koje ostaju stoljećima na vlasti. Osvrnut će se na problem Bliskog istoka, na nove zemalje na karti Europe i njihove sudbine, te će na primjerima pokazati kako funkcioniraju alati i znanja kojima krvne loze upravljaju i manipuliraju događanjima u svrhu stvaranja globalne i centralizirane policijske države.

Budući da predavanje traje 7 sati (uključujući i dvije stanke) organizatori će posjetiocima za osvježenje ponuditi organsku hranu, sokove, slastice i ostale proizvode iz organskog uzgoja, koje proizvode i uzgajaju poljoprivrednici iz okolice Zagreba.

Dvorana Kina SC biti će za ovu priliku po prvi puta klimatizirana montažnim klimatizacijskim sistemom, kako bi se omogućilo što ugodnije praćenje predavanja.

Posljednje ulaznice za nedjeljno predavanje mogu se kupiti na www.ticketpro.hr te u Ticketpro poslovnicama.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –