Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 28.09.2017.

Predstavljanje knjige Suzane Matić 'Ne naginji se unutra'
Održava se
04.10.2017. u 19h

Predstavljanje knjige Suzane Matić "Ne naginji se unutra" (Hena com, 2017) održat će se u srijedu, 4. listopada u 19 sati u caffe baru Botaničar u Zagrebu (Trg Marka Marulića 6).

O knjizi će govoriti: Jadranka Pintarić (promotorica), Marina Vujčić (urednica), Jelena Miholjević (glumica) i Suzana Matić (autorica).

Ne naginji se unutra – kada bi ova knjiga bila prostor, za mene bi bila čekaonica laboratorija ili bolnice, klizište, mjesto na kojemu nas dostiže poruka koju smo čekali cijeli život; kada bi bila vrijeme, bila bi vrijeme između, kratki spoj nade i straha, neplanirani trenutak malog ili velikog svođenja računa. Tajni život tijela, modrice i lomovi duha, nevidljive niti koje povezuju jezik i put, matematiku i roditeljstvo, ljubav i udarce…

U pričama Suzane Matić sve ama baš sve povezano je, a onaj središnji čvor (strahu i naslovu knjige usprkos) valja tražiti unutra, u dubini. A ondje je, ondje najviše, i zadovoljstvo čitanja.

Roman Simić

Suzana Matić

Ne naginji se unutra

  • Hena com 08/2017.
  • 200 str., meki uvez
  • ISBN 9789532591750
  • Cijena 109.00 kn

Priče Suzane Matić nalik su na jedan od onih složenih osjetljivih mehanizama kojima se sa strepnjom i nadom izlažemo kad nešto u nama ne radi kako treba: savršena klopka za valove, titraje, sve nevidljivo od čega smo sastavljeni. (Roman Simić)

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –