Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 08.03.2016.

Predstavljanje knjige Vande Mikšić 'Fragmenti o bacanju kamena'
Održava se
10.03.2016. u 18h

Predstavljanje knjige Vande Mikšić "Fragmenti o bacanju kamena" (Meandarmedia, 2015) održat će se u četvrtak, 10. ožujka u 18 sati u Vinyl baru u Zagrebu (Bogovićeva 3).

Knjigu će predstaviti Ivana Žužul, Miroslav Mićanović i Vanda Mikšić.

"Fragmenti o bacanju kamena" upućeni su i pisani za one koji se osjećaju i kreatorima i sudionicima onoga što se događa na početku i na kraju, na putu između gravitacije i pakla. Zaumnost svijeta i njegova neizrecivost, vjera u neočekivanost jednostavnog, otkrivanje nepredvidivih i neraskidivih veza – opsesivne su teme knjige koja govori i o vlastitoj nepotpunosti, izgubljenoj cjelini… Ali i o nađenom jeziku, o mučnini i rani, o živom i vodi – upravo o svemu onomu što se događa u rubnoj (nestaloj) stvarnosti.

Knjiga Vande Mikšić "Fragmenti o bacanju kamena" izazov je čitatelju koji želi otkriti njezinu začudnost i jednostavnost, ezoteričnost i uzbudljivost, sličan onima koji su krenuli svaki u svom smjeru "kao jastuci koji kreću na dugo putovanje u noć".

Miroslav Mićanović

Vanda Mikšić

Fragmenti o bacanju kamena

  • Meandarmedia 07/2015.
  • 116 str., meki uvez
  • ISBN 9789533340951

Knjiga Vande Mikšić "Fragmenti o bacanju kamena" izazov je čitatelju koji želi otkriti njezinu začudnost i jednostavnost, ezoteričnost i uzbudljivost, sličan onima koji su krenuli svaki u svom smjeru "kao jastuci koji kreću na dugo putovanje u noć". (Miroslav Mićanović)

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –