Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 02.12.2021.

Predstavljanje knjige 'Zadnja ruka' Renata Baretića
Održava se
06.12.2021. u 18h

Predstavljanje knjige "Zadnja ruka" autora Renata Baretića (Hena com, 2021.) održat će se u ponedjeljak 6. prosinca u 18 sati u Kinoteci Zlatna vrata u Splitu (Dioklecijanova 7).

Knjigu će predstaviti: Ivica Ivanišević (pisac i novinar), Tanja Mravak (spisateljica) i Renato Baretić (autor).

"Zadnja ruka", novi roman Renata Baretića, propituje neke temeljne postavke književnosti i svijeta, moralne izbore, a sve kroz priču i njezinu emotivnu popudbinu u kojoj se očaj, rezignacija, proplamsaji sreće i straha smjenjuju i miješaju. Baretićeva već legendarna vještina jednostavnog pripovijedanja zahtjevnih tema, gradnja čitatelju bliskih i psihološki složenih likova, briljantnih dijaloga i jezičnih proigravanja te kratkih pasova ovim je romanom otvorila nove beskonačnosti. (Kruno Lokotar)

Kao uvod u promociju pročitajte intervju s Renatom Baretićem (razgovarala Gea Vlahović).

Smijeh zagarantiran!

Renato Baretić

Zadnja ruka

  • Hena com 10/2021.
  • 288 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532593457

Protagonist novog romana Renata Baretića, ‘Zadnja ruka’, priznati je pisac kojemu se počnu javljaju likovi iz njegovih priča sa zahtjevom da ih dovrši, da ih pomakne iz stanja u kojemu ih je ostavio. Vrlo skoro će Zvonko morati potražiti pomoć psihijatra, jer su statusi zbilje i fikcije nepovratno prepleteni, a njegovi likovi mijenjati taktike ne bi li ga pomaknuli iz rezignacije...

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –