Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 19.10.2020.

Predstavljanje novoga romana Ludwiga Bauera 'Repriza'
Održava se
22.10.2020. u 20h

Predstavljanje novoga romana Ludwiga Bauera "Repriza" (Fraktura, 2020) održat će se u četvrtak 22. listopada u 20 sati u Knjižari Fraktura (Kneza Mislava 17, Zagreb).

Uz autora o knjizi će govoriti Lidija Dujić i Seid Serdarević.

Ludwig Bauer napisao je napetu priču o stvaranju novog čovječanstva u kojoj se smjenjuju avantura, ljubav, ljubomora i ambicija. Junaci Reprize shvaćaju da je matrijarhat bolja opcija za život od patrijarhata te da svako prejako uvjerenje može postati opasno i manipulativno. No što se događa ako pokušamo živjeti samo po zakonima prirode, a potomke ne obrazujemo? U "Reprizi" se ogleda svijet današnjice u zrcalu budućnosti i postavlja pitanje moramo li kao vrsta stalno ponavljati iste pogreške ili možemo iznaći drugačiji put.
  

Predstavljanje knjige održat će se uz provođenje i pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera (zaštitne maske su obavezne), a broj mjesta bit će ograničen. Razgovor će se moći pratiti uživo i na Frakturinom YouTube-kanalu

Ludwig Bauer

Repriza

  • Fraktura 09/2020.
  • 334 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789533582436
  • Cijena 149.00 kn

Grupa mladih ljudi pod vodstvom svoga profesora nakon nuklearnog holokausta uspijeva pobjeći, samo s najnužnijim stvarima, na planinu, gdje moraju iznova stvoriti svoj život. Ludwig Bauer napisao je napetu priču u kojoj se se ogleda svijet današnjice u zrcalu budućnosti i postavlja pitanje moramo li kao vrsta stalno ponavljati iste pogreške ili možemo iznaći drugačiji put.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –