Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 17.02.2020.

Promocija knjige Andrije Škare 'Dva prsta iznad gležnja'
Održava se
20.02.2020. u 20h

Promocija novog romana Andrije Škare "Dva prsta iznad gležnja" (Hena com, 2019) održat će se u četvrtak, 20. 2. u 20 sati u Tvornici Kulture u Zagrebu (Šubićeva 2).

Andrija Škare u novom je romanu, kako kaže urednica Marina Vujčić "majstorski ispričao priču o jednom odrastanju, o mladosti koja je sazrijevala paralelno s mladom hrvatskom demokracijom boreći se sa svime što joj je stajalo na putu: s autoritetom neliberalne politike i naizgled liberalnih roditelja, s neizlječivim bolestima koje prepolove obitelj, s odvajanjem od prijatelja koji to prestaju biti, s ljubavima koje se čine konačnima dok ih neke nove ne demantiraju, s traženjem seksualnog i svakog drugog identiteta kojim se dokazuje zrelost i samostalnost koja – koliko god željena bila – ipak prebrzo dođe."

Uz autora, na predstavljanju će govoriti urednica Marina Vujčić, a ceremonijom upravlja Đurđica Čilić

Nakon predstavljanja slijedi indie/rock/alter/emo/hip-hop/savage party (plesnjak) za koji je zaslužan Matej Ivušić u nekim krugovima poznatiji kao DJ Poison Ivy.

Ulaz je slobodan!

Više: pročitajte ulomak iz romana!

Andrija Škare

Dva prsta iznad gležnja

  • Hena com 01/2020.
  • 372 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789532592740
  • Cijena 149.00 kn

Andrija Škare ispričao je priču o jednom odrastanju, o mladosti koja je sazrijevala paralelno s mladom hrvatskom demokracijom boreći se sa svime što joj je stajalo na putu. U 'Dva prsta iznad gležnja' Škare ispisuje život kao melodiju koja, bez obzira na sve zajedničke refrene, uvijek ima neki ubojit stih u kojem se krije jedinstvena priča.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –