Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 17.06.2020.

Promocija knjige Borisa Leinera 'Sve bio je ritam'
Održava se
24.06.2020. u 19h

Promocija autobiografske čitanke ex-yu rock’n’rolla, najbržeg bubnjara ovih prostora Borisa Leinera, Sve bio je ritam (Sandorf, 2020.) održat će se u srijedu 24. lipna u 19 sati na ljetnoj terasi Vintage Industrial Bara (Savska cesta 160, Zagreb).

Sudjeluju: Boris Leiner, Davor Schunk, Jasminka Mitrić, Ivan Sršen i Đorđe Kukuljica (čitat će tekstove iz knjige).

Nakon promocije DJ SNIH vrti sve novovalne hitove do ponoći.

Ulaz slobodan!

Nakladnička kuća Sandorf objavila je autobiografiju Borisa Leinera Sve bio je ritam, autentično svjedočanstvo nepoznate povijesti hrvatskoga rocka od Azre do danas iz pera jednoga od najvažnijih protagonista Novoga vala.

Nakon više od četiri aktivna desetljeća u glazbi, Boris Leiner napisao je knjigu autobiografskih zapisa koji sadrže dosad neispričane priče o velikanima domaćeg rocka, kao što su Johnny Štulić, Darko Rundek, Josipa Lisac i mnogi drugi, ispisane autentičnim, duhovitim stilom, stoji u najavi.

Knjigu je ilustrirao Davor Schunk, iskusni crtač i grafički dizajner, čiji se ludički crtež i umjetnički dizajn isprepleću s Leinerovim tekstom i čine knjigu jedinstvenom čitankom hrvatskog rocka i vodičem za nomadski život bez predrasuda.

Boris Leiner

Sve bio je ritam

  • Sandorf 05/2020.
  • 122 str., meki uvez
  • ISBN 9789533512129
  • Cijena 130.00 kn

Boris Leiner napisao je knjigu autobiografskih zapisa pod naslovom 'Sve bio je ritam"  koji sadrže dosad neispričane priče o velikanima domaćeg rocka (Johnny Štulić, Darko Rundek, Josipa Lisac i mnogi drugi), ispisane autentičnim, duhovitim stilom koji otkriva naličje života celebrityja, ali i predanost umjetnosti, preskakanju barijera i pomicanju granica.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –