Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 28.09.2021.

Promocija knjige pjesama Sanje Lovrenčić 'Skica za junakinju'
Održava se
28.09.2021. u 19h

Naklada Mala zvona predstavlja 28. 9. u 19 sati na terasi puba Le Petit Belge (Trg Dražena Petrovića, Zagreb) novu knjigu u pjesničkoj biblioteci Mala zvona. O zbirci „Skica za junakinju” govorit će književna kritičarka Andrijana Kos-Lajtman i autorica Sanja Lovrenčić
 
Kao pjesnikinja dokazano vješte ruke, Sanja Lovrenčić skicira tajanstvenu Junakinju. Tko je ona? Nakon čitanja, na nama je da zaključimo. Ili da je ostavimo da se još dugo oblikuje u nama. Jer ova zbirka pjesama računa na suradnju onoga koji pomno gleda i sluša, znatiželjna čitatelja osjetljiva na jezik i njegov onkraj. Sanja Lovrenčić poziva nas na pustolovno pjesničko putovanje kroz pjesme-epizode jedne posve osobite, nikada dokraja iskazive ili pak oštro iscrtane protagonistice, a s čijim se veseljima, dvojbama, uvidima i rezignacijama s lakoćom suživljavamo. (Dorta Jagić)

Sanja Lovrenčić

Skica za junakinju

  • Mala zvona 06/2021.
  • 75 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789538313264
  • Cijena 90.00 kn

Kao pjesnikinja dokazano vješte ruke, Sanja Lovrenčić skicira tajanstvenu Junakinju. Tko je ona? Sanja Lovrenčić poziva nas na pustolovno pjesničko putovanje kroz pjesme-epizode jedne posve osobite, nikada dokraja iskazive ili pak oštro iscrtane protagonistice, a s čijim se veseljima, dvojbama, uvidima i rezignacijama s lakoćom suživljavamo.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –