Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 18.10.2021.

Promocija romana 'Iva, do Mjeseca i natrag' Romana Simića
Održava se
20.10.2021. u 19h

Promocija prvog romana višestruko nagrađivanog književnika Romana Simića "Iva, do Mjeseca i natrag" (Profil, 2021.) održat će se u srijedu 20. listopada, s početkom u 19 sati, u Galeriji Arheološkog muzeja u Zagrebu (Ulica Pavla Hatza 6).

Osim autora, o knjizi će govoriti urednica romana Ivana Žderić i ilustrator Stjepan Štef Bartolić

Prateći Ivu u neizvjesnoj pustolovini odrastanja, jedan od najcjenjenijih hrvatskih književnika za odrasle i djecu, napisao je zabavnu i dirljivu knjigu koja pršti od akcije i emocija, humora i uzbuđenja. Više od svega "Iva, do Mjeseca i natrag" moderan je obiteljski roman koji o svijetu i razmišljanjima mladih govori njihovim jezikom, ali koji će s velikim zadovoljstvom čitati i njihovi stari(ji).

S obzirom na epidemiološku situaciju i ograničen broj uzvanika, održavanje ovog događanja bit će moguće isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde o cijepljenju, testiranju i /ili preboljenju bolesti.

Roman Simić

Iva, do Mjeseca i natrag

  • Profil 09/2021.
  • 260 str., meki uvez
  • ISBN 9789533138565

Roman Simić napisao je roman za tinejdžere u kojem sve vrvi od akcije, a istovremeno je nježan, duhovit, zabavan i pun emocija. Više od svega 'Iva, do Mjeseca i natrag' moderan je obiteljski roman koji o svijetu i razmišljanjima mladih govori njihovim jezikom, ali koji će s velikim zadovoljstvom čitati i njihovi stari(ji).

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –