Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 05.09.2018.

Radionica kreativnog pisanja Nađi se u prozi - pod vodstvom Milene Benini
Održava se
25.09.2018.

I ove jeseni Udruga Nova stranica Zagreb nastavlja s ciklusom semestralnih radionica kreativnog pisanja „Nađi se u prozi“ u prostoru Centra za kulturu Trešnjevka, a pod vodstvom Milene Benini. Radionica polaznicima nudi učenje osnovnih tehnika pisanja, razradu karakterizacije likova, bavi se specifičnostima pojedinih žanrova pa sve do poslovne strane pisanja. 

Uz samu teoriju žanrovske književnosti polaznici će kroz niz vježbi, analiza, pisanja i čitanja moći pronaći svoj put u spisateljskim vodama.

Ukratko o voditeljici:
Milena Benini diplomirala je komparativnu književnost i engleski jezik na sveučilištu u Oxfordu a pri zagrebačkom Centru za ženske studije završila je opći program kao i program feminističkog pristupa popularnoj kulturi.Kao prevoditeljica i urednica surađivala je s brojnim domaćim i stranim nakladničkim kućama i institucijama.Radila je kao predavačica u Zagrebačkom centru za poduku. Surađuje na brojnim projektima kao predsjednica, žiri ili članica Organizacijskog odbora na području književnosti.
Pripovijetke i članke objavljuje u brojnim domaćim i stranim časopisima. Dobitnica je pet nagrada SFera.Pripovijetke su joj prevođene na više jezika.Roman Svećenica Mjeseca bio je u najužem izboru za T-portalov roman godine 2015.

Broj polaznika je ograničen. 
Rok prijave: 25.9.2018.
Fond sati: 40 građanskih sati
Početak: 3.10.2018.
Termin: srijedom od 18 – 20 sati
Cijena: 1000 kuna
Za sve dodatne informacije i predbilježbe: novastranica1@gmail.com ili 095 9981900 (Romina Bengez)

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –