Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
E-Knjiga • Piše: I.P. - MV • 12.09.2014.

Ri-e-knjiga : objavljene elektroničke knjige riječkih autora!

Zahvaljujući potpori Odjela za kulturu Grada Rijeke, u sklopu projekta "Ri-e-knjiga" objavljeno je devet e-knjiga recentnih riječkih autora, i jednog klasika. Objavljeni su naslovi Nataše Kovaljev-Opačić, Ane Lukšić, Ingrid Divković, Željka Maurovića, Milana Zagorca, Zorana Krušvara i Janka Polića Kamova.

U sklopu ovog projekta po prvi su put priređene i u e-formatu objavljene sve pripovijetke Janka Polića Kamova pod naslovom "Novele i lakrdije". Ostala Kamovljeva književna djela dostupna su od ranije.
 
Od recentnih autora objavljeni su naslovi:

- kontroverzna knjiga "Prije duge" Nataše Kovaljev-Opačić, istinita priča o putu što ga je jedna mama sa svojom djevojčicom prošla od zagrebačke do riječke psihijatrije;
- dva naslova Ane Lukšić o iskustvima s ovisnošću: "Sutra je novi dan  – ispovijest majke ovisnika" i "O životu s njima";
- popularnu i hvaljenu self-help knjigu "J..e li vas ego?" Ingrid Divković;
- zbirka priča "Moebiusova vrpca" Željka Maurovića;
- šaljivi roman o mobbingu Milana Zagorca "Jeste li kupili direktoru parkerice?";
- i konačno, dvije knjige Zorana Krušvara, povijesno-fantastični roman "Izvršitelji nauma Gospodnjeg" i kontroverznu dječji roman "Zvijeri plišane".

Knjige su za kupnju dostupne na e-knjižarama Hrvatskog telekoma (Planet 9) i VIP-a (eKnjižara), a za "virtualnu posudbu" na stranicama jedine hrvatske e-knjižnice Tookbook. Na ovoj se posljednjoj također mogu, nakon registracije, besplatno pročitati prva poglavlja i ulomci iz svih knjiga. Uz mjesečnu pretplatu korisnici mogu neograničeno pristupiti ovim, ali i ostalim elektroničkim knjigama iz ponude od oko 800 naslova na hrvatskom jeziku, od klasika do novih izdanja vodećih hrvatskih nakladnika.
 
Projekt "Ri-e-knjiga" provodi Naklada Bulaja u suradnji s tvrtkom Lamaro Digital (TookBook Library) i riječkim izdavačem [Studio TiM].

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –