Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 11.08.2019.

Robert Međurečan gostuje u talk showu 'Kava i kolači' Ivice Prtenjače
Održava se
11.08.2019. u 19h

Robert Međurečan, foto: Saša Jungić

Dođite u nedjelju 11. kolovoza 2019. na talk show "Kava i kolači" u knjižnicu "Bogdan Ogrizović" (Preradovićeva 5, Zagreb) u kojem će Ivica Prtenjača ugostiti Roberta Međurečana. Možete očekivati zafrkanciju pričama o umjetnosti, kulturi, ljubavi... a možda Ivica i Robert i zapjevaju!

Početak je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Romanopisac, glazbenik i scenarist Robert Međurečan ("Prodajem odličja, prvi vlasnik", Konzor, 2008.; "Kad jaganjci utihnu u Zdihovu", Konzor, 2011.) prije nekoliko mjeseci je objavio svoj treći roman "Krletka za glinenog goluba" o kojem smo (ali i o drugim stvarima) nedavno s Međurečanom opširnije razgovarali ("Naramak pozitivne subverzije i prstohvat mudrosti, takva bi trebala biti današnja proza"), pa preporučamo čitanje razgovora kao svojevrsnu pripremu za "Kavu i kolače". :-)

Robert Međurečan

Krletka za glinenog goluba

  • Sandorf 04/2019.
  • 159 str., meki uvez
  • ISBN 9789533511405
  • Cijena 95.00 kn

'Krletka za glinenog goluba' Roberta Međurečana krimić je koji grabi u mračne taloge hrvatske nedavne prošlosti u godini svjetskog nogometnog prvenstva na kojem Hrvatska postaje viceprvak svijeta, oslikavajući tako u kontralihtu sveopću euforiju i veselje i skrivene kosture koji čekaju da budu pokopani. 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –