Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 12.09.2011.

Slatka i slana zimnica na potpuno prirodan način - 'Zimnica' Tončike Cukrov
Održava se
15.09.2011.

Promociju kuharice „Zimnica“ Tončika Cukrov, u izdanju Planetopije, održat će se u četvrtak 15. rujna u 19 sati u Makronovi u Zagrebu (Ilica 72).

Priprema domaće zimnice bez umjetnih konzervansa i aditiva, može biti itekako kreativna i zabavna, a rezultat su  primamljive staklenke pune zdravog i hranjivog užitka. Iako je proljetno povrće i voće iza nas, plodovima bogato kasno ljeto i jesen treba iskoristiti kako bismo si osigurali velik izbor ukusne zimnice.

Kako pripremiti domaću slatku i slanu zimnicu na potpuno prirodan način pokazat će vam Tončika Cukrov, vrsna majstorica prirodne kuhinje na promociji svoje nove kuharice u četvrtak, 15. 9. u 19 sati.

Ulaz je slobodan!

Tončika Cukrov profesorica je povijesti i povijesti umjetnosti, a profesionalno obavlja poslove kustosa. U Makronovi djeluje kao učiteljica kuhanja te vodi različite radionice i seminare kuhanja. Autorica je kuharica Za posao, Wok i Klice. Surađivala je na izradi knjige "Prirodno i slatko" Jadranke Boban Pejić, te "Makrobiotičkom kuhinjom oko svijeta".

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –