Slatka i slana zimnica na potpuno prirodan način - 'Zimnica' Tončike Cukrov
Održava se
15.09.2011.
15.09.2011.
Promociju kuharice „Zimnica“ Tončika Cukrov, u izdanju Planetopije, održat će se u četvrtak 15. rujna u 19 sati u Makronovi u Zagrebu (Ilica 72).
Priprema domaće zimnice bez umjetnih konzervansa i aditiva, može biti itekako kreativna i zabavna, a rezultat su primamljive staklenke pune zdravog i hranjivog užitka. Iako je proljetno povrće i voće iza nas, plodovima bogato kasno ljeto i jesen treba iskoristiti kako bismo si osigurali velik izbor ukusne zimnice.
Kako pripremiti domaću slatku i slanu zimnicu na potpuno prirodan način pokazat će vam Tončika Cukrov, vrsna majstorica prirodne kuhinje na promociji svoje nove kuharice u četvrtak, 15. 9. u 19 sati.
Ulaz je slobodan!
Tončika Cukrov profesorica je povijesti i povijesti umjetnosti, a profesionalno obavlja poslove kustosa. U Makronovi djeluje kao učiteljica kuhanja te vodi različite radionice i seminare kuhanja. Autorica je kuharica Za posao, Wok i Klice. Surađivala je na izradi knjige "Prirodno i slatko" Jadranke Boban Pejić, te "Makrobiotičkom kuhinjom oko svijeta".