Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 28.09.2015.

Splitska promocija knjige 'Razgovori sa Smojom' Borisa Dežulovića
Održava se
28.09.2015. u 19h

"Bio je to, na koncu, razgovor o životu, a Smoje je o njemu znao sve. Bio je predani, multidisciplinarni istraživač života i najveći živući poznavatelj te neobične pojave. Na moje posljednje pitanje, što bi da se ponovo rodi, Smoje je jednostavno odgovorio kako posebnih prohtjeva nema, jer više od toga – da se dakle ponovo rodi – njemu ne treba, niti bi ikada tražio." (iz predgovora Borisa Dežulovića)

Izdavačka kuća Adamić iz Rijeke, u svom je izdanju pod naslovom "Razgovori sa Smojom", objavila posljednji razgovor s najvećim kroničarom Splita i Dalmacije, iz pera jednog od vodećih hrvatskih novinara i pisaca Borisa Dežulovića, koji se odvijao prije točno 20 godina kod Smojina bungalova na supetarskoj Punti, na otoku Braču.

Splitska promocija knjige "Razgovori sa Smojom", održat će se u ponedjeljak 28. rujna u 19 sati, na jednoj od njegovih omiljenih gradskih lokacija - u kavani Bellevue.  

Knjigu će predstaviti autor Boris Dežulović, uz pomoć legendarnog fotografa i još jednog splitskog kroničara - Feđe Klarića i, uz moderaciju povijesničara i publiciste Dragana Markovine.

Pročitajte ulomak iz knjige!

Boris Dežulović

Razgovori sa Smojom

  • Adamić 08/2015.
  • 160 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532194982
  • Cijena 150.00 kn

Posljednji razgovor s najvećim kroničarom Splita i Dalmacije Miljenkom Smojom, iz pera jednog od vodećih hrvatskih novinara i pisaca Borisa Dežulovića, odvijao se prije točno 20 godina kod Smojina bungalova na supetarskoj Punti, na otoku Braču.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –