Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 12.07.2021.

Top lista najprodavanijih knjiga u knjižarama u mjesecu lipnju 2021.

Top lista knjiga

Vrući lipanj nije donio veći broj novih naslova na Top listi najprodavanijih knjiga u hrvatskim knjižarama, ali su se zato brojni naslovi repozicionirali na listama, i nakon dugo vremena imamo promjene na vrhu u dvije najbrojnije kategorije - općoj publicističkoj i općoj beletrističkoj, kao i u kategoriji slikovnica za djecu.

Tako je u lipnju vrh beletrističke liste preuzeo "Damin gambit" Waltera Tevisa nakon što je od početka godine prvo mjesto držala knjiga "Dječak, krtica, lisica i konj" Charlieja Mackesyja, dok na listi najprodavanijih izdanja hrvatske književnosti od početka suvereno drži prvu poziciju Tisja Kljaković Braić s mega-uspješnicom "U malu je uša đava".

Došlo je i do promjene na listi slikovnica, "Kit koji je uvijek želio još" Rachel Bright detronizirao je "Ježevu kućicu" Branka Ćopića koja od kraja prošle godine nije silazila s vrha top liste. A nakon dužeg vremena na vrh biografskih izdanja vratio se Luka Modrić s knjigom "Moja igra", što je bilo i očekivano s početkom Europskog nogometnog prvenstva.

Evo ukratko i koje knjige drže vrhove top listi najprodavanijih knjiga:

Top lista knjiga


** Kompletne liste potražite na stranici Top lista knjiga.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –