Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 29.01.2018.

Tribina Razotkrivanje s Koranom Serdarević
Održava se
01.02.2018. u 19h

Na tribini Razotkrivanje koja će se održati u četvrtak 1. veljače u 19 sati u dvorani Müller kina Europa (Varšavska 3, Zagreb), gostuje Korana Serdarević koja će predstaviti svoj  roman "Eksperiment Irene Tot" (Fraktura, 2017).

Razgovor vodi urednik Seid Serdarević.

Je li promjena moguća, trebamo li je se bojati, jesu li nam sve mogućnosti otvorene ili smo zarobljeni u svojim predrasudama, obiteljskim i društvenim normama, samo su neka od pitanja na koja roman Korane Serdarević pokušava odgovoriti.

Irena Tot mlada je uspješna žena u ranim tridesetima, no duboko je nezadovoljna svojim životom te odluči promijeniti se, ali za to joj ne trebaju pripravci ni knjige o samopomoći, nego samo čvrsta volja i želja da postane druga i drugačija, da u sebi probudi onu snagu koju je nekada imala, a koja se putem zagubila.

Korana Serdarević

Eksperiment Irene Tot

  • Fraktura 12/2017.
  • 240 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532669114
  • Cijena 139.00 kn

Irena Tot mlada je uspješna žena u ranim tridesetima, no duboko je nezadovoljna svojim životom te odluči promijeniti se. Za to joj ne trebaju pripravci ni knjige o samopomoći, nego samo čvrsta volja i želja da postane druga i drugačija. 'Eksperiment Irene Tot' Korane Serdarević nije samo priča o djevojci, priča je to i o njezinoj obitelji te o potrazi za ljubavlju.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –