Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 12.10.2011.

Ugledna njemačka psihologinja Cora Besser-Siegmund gostuje u Zagrebu

U petak u Zagrebu gostuje ugledna njemačka psihologinja i psihoterapeutkinja Cora Besser-Siegmund koja će u Europskom domu predstaviti svoju knjigu „Wingwave coaching“ (Planetopija, 2011) i održati predavanje o metodi „wingwave coaching“, iznimno djelotvornoj metodi rada na sebi.
 
Na promociji govore:

- dr. Nada Kaiser, psihoterapeut i Life & Business Coach (DVNLP), wingwave coach i trener, docent na sveučilištima u Stuttgartu i Nikaragvi

- Cora Besser-Siegmund, psihologinja i psihoterapeutkinja, Life & Business coach ( DVNLP), wingwave coach i trener

Metoda „wingwave coaching“, osnivača Core Besser-Siegmund i Harryja Siegmunda, iznimno je djelotvorna metoda rada na sebi, koja svoj uspjeh zahvaljuje nevjerojatnim rezultatima rješavanja strahova, blokada, trauma, ovisnosti, zapravo svega što nas ograničava na putu do uspjeha. Poznato je da naš mozak tijekom sna „procesira" sve što smo proživjeli tijekom dana, no ako je neka situacija za nas bila previše stresna, mozak ne uspijeva dovršiti taj samoiscjeljujući proces i u nama ostaje bolni trag proživljenog stresa. Zbog toga nam se vraćaju stare neugodne slike i osjećaji, a nastaju i novi, koji nas koče u korištenju svih naših potencijala.

Metodom je moguće raditi na bilo kojoj vrsti stresnog događaja, ali i samo ojačati ugodne osjećaje ili potencijale koje već posjedujemo. Kao i teorija o snazi utjecaja zamaha leptirovih krila, po kojoj je wingwave dobio ime, ova metoda omogućava velike promjene u jačanju samopouzdanja, ostvarenju ciljeva te održavanju pozitivnih osjećaja.
 
Cora Besser-Siegmund i Harry Siegmund
diplomirani su psiholozi i psihoterapeuti i već dvadeset godina u Hamburgu vode Institut Besser-Siegmund. Osnivači su "wingwave metode" i tijekom godina osmislili su niz programa objedinjujući svoja stručna znanja s područja psihologije i psihoterapije.

Predavanje će se održati u petak 14. listopada 2011. u 19 sati u Europskom domu, Jurišićeva 1, Zagreb.

Ulaz slobodan!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –