Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 21.08.2015.

Uhvatite zadnji vlak i prijavite se za Ljetnu škola pisanja na Platku
Održava se
22.-29.08.2015.

CeKaPe - Ljetna škola - Platak


Ovogodišnja CeKaPe-ova Ljetna škola pisanja održat će se od 22. do 29. kolovoza 2015. na Platku, brdu iznad Rijeke, u idiličnom planinarskom domu Mali dom Sušak, koji pruža savršenu infrastrukturu za održavanje radionica, večernje književne programe i druženja.

Radionicu proznog pisanja, nakon velikog prošlogodišnjeg uspjeha i ove godine vodi pisac i voditelj radionica kreativnog pisanja u Splitu i Zagrebu, Nebojša Lujanović, a scenaristica, sociologinja i voditeljica radionice scenarija u Zagrebu, Sanja Kovačević pisat će s polaznicima scenarije za kratki film

U večernjim satima i ove će se godine održati niz književnih tribina.

Prenosimo raspored programa:
 

U ponedjeljak, 24.8. predstavljamo Nebojšu Lujanovića i njegov novi roman "Oblak boje kože".

U utorak, 25.8. Alen Kapidžić  i  polaznica njegove radionice e-samizdata, Tea Rukavina iz Rijeke, razgovaraju o e-knjizi i kako je objaviti.

A u srijedu, 26.8. dolaze sjajni, zanimljivi riječki autori - Zoran Žmirić i Davor Mandić. Razgovarat ćemo o književnosti, pisanju, riječkoj radionici Novinarstvo u kulturi i naravno njihovim knjigama, Žmirićevoj zbirci poezije, "Zapisano metkom" i Mandićevoj zbirci priča, "Valjalo bi me zamisliti sretnim".

Četvrtak, 27.8. rezerviran je za CeKaPe-ove spisateljske snage, Jelenu  Zlatar koja predstavlja svoje objavljene knjige, "Odjavnu kartu" i "Slijepu točku", a Denis Špičić neobjavljenu zbirku priča "Ružno o ljubavi, lijepo o mrtvima". Gost je mladi slovenski autor, Samo Petančič.

A u petak, 28.8. završna produkcija i veliki tulum!

Iz naše šume izašli su mnogi, danas uspješni, pisci s vlastitim knjigama ili pričama koje su osvajale nagrade na mnogim  književnim natječajima u cijeloj regiji. A svi koji su imali sreću sudjelovati u Ljetnoj školi svoje stvaralačke dane dijele na prije i poslije šume.

Prijavite se i doživite jedinstvenu književnu avanturu!
 

Potpis:
CeKaPe

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –