Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 11.11.2015.

Zagrebačka promocija 'Razgovora sa Smojom' Borisa Dežulovića
Održava se
12.11.2015. u 19h

Predstavljanje knjige “Razgovori sa Smojom” autora Borisa Dežulovića održat će se u četvrtak, 12. studenog u Velikoj dvorani HND-a (Perkovčeva 2), s početkom u 19 sati, u organizaciji Hrvatskog novinarskog društva i Izdavačke kuće Adamić.

O knjizi će govoriti Boris Dežulović, Feđa Klarić, Predrag Lucić, Dragan Ogurlić, a moderator je Dragan Markovina.

Prvo izdanje ove hit-knjige knjige pojavilo se u knjižarama 20. kolovoza 2015., a prije nekoliko dana u tisak je otišlo i drugo izdanje. Knjiga se pojavljuje na 20. obljetnicu smrti velikog splitskog novinara Miljenka Smoje, kao i 20 godina nakon posljednjeg velikog razgovora kojeg je dao Borisu Dežuloviću, u Supetru na Braču, tri mjeseca prije smrti. Testamentalni razgovor s M. Smojom objavljen je u Feral Tribuneu i zaboravljen, uostalom kao i Miljenko Smoje, a na poticaj riječkog izdavača ponovo je osvanuo kao knjiga, kojoj su prirodane maestralne fotografije Smojina prijatelja i dugogodišnjeg suradnika Feđe Klarića.

Dan nakon zagrebačke promocije, knjiga će biti predstavljena u Karlovcu.

Boris Dežulović

Razgovori sa Smojom

  • Adamić 08/2015.
  • 160 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532194982

Posljednji razgovor s najvećim kroničarom Splita i Dalmacije Miljenkom Smojom, iz pera jednog od vodećih hrvatskih novinara i pisaca Borisa Dežulovića, odvijao se prije točno 20 godina kod Smojina bungalova na supetarskoj Punti, na otoku Braču.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –