Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Emma Chase

Uvrnuti

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 12/2014.
  • 228 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789531416696
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Kad spontan i bezbrižan muškarac sretne opreznu i odgovornu ženu, njihovi ljubavni odnosi bit će prilično uvrnuti...

Dvije su vrste ljudi na ovom svijetu: oni koji najprije pogledaju i oni koji najprije skoče. Osobno sam uvijek bila ona koja pogleda. Koja planira. Oprezna. A tada sam srela Drewa Evansa. Bio je vrlo ustrajan. Vrlo siguran u sebe. S njim je bilo lako skočiti.

Jeste li mislili da ćemo Drew i ja odjahati u suton i zauvijek sretno živjeti? I ja sam to mislila. Ali, u životu odluke su najvažnije, a Drew je svoju već donio. Štoviše, pokušao je odlučiti za oboje, ali vi znate da to nije moj stil. Stoga sam se vratila u Greenville, kako bih neko vrijeme provela sama… donekle. Budući da stare navike teško nestaju, katkad se morate vratiti odakle ste krenuli da biste mogli ponovno krenuti naprijed.

***

Emma Chase proslavila se romanom "Zapleteni" koji se s romanima "Uvrnuti", "Ukroćeni" i "Povezani" pretvorio u pravu književnu senzaciju i zasjeo na vrhove ljestvica naprodavanijih knjiga New York Timesa i USA Todaya. Sa suprugom i djecom živi u malom gradiću u ruralnom New Jerseyju.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Uvrnuti - Emma Chase –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –