Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Emma Chase

Povezani

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 01/2015.
  • 232 str., meki uvez
  • ISBN 9789531417037
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Najveći dio svojega života mislio sam da se neću oženiti. A tada je Kate učinila nemoguće: promijenila me je. Mislim da se svi možemo složiti da sam i prije bio vraški sjajan, ali sada sam još bolji. Put do tog dana nije bio samo med i mlijeko, ali smo Kate i ja teškoće prebrodili zadržavši našu neiscrpnu žudnju, bezgranično divljenje i vječnu ljubav netaknutima.

No neki neočekivani događaji proteklog vikenda u Vegasu mogli bi biti problem. Na određeni način to je bio… moj konačni ispit. Znam što mislite – što si, dovraga, sad učinio? Opustite se. Nemojte osuđivati dok ne čujete cijelu priču. I, držite se čvrsto, jer je pred vama luda vožnja. Zar ste očekivali bilo što drugo?

***

Tijekom dana Emma Chase odana je supruga i majka dvoje djece koja živi u malom, ruralnom gradiću New Jerseyu. No noću ona postaje prava 'ratnica-spisateljica', koja se potpuno predaje i troši sate kako bi dostojno oživjela šarolike likove i njihove beskrajne budalaštine. U dugogodišnjoj je ljubavnoj vezi s kofeinom. Emma je također i strastvena čitateljica. Prije no što je dobila djecu, znala je čitati cijele knjige u jednom danu. Pisanje joj je oduvijek bila strast, a 2013. godine izdavanjem debitantskog romantičnog romana "Zapleteni"  napokon joj se ostvario san da postane pravom spisateljicom.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –