Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ruth Rendell

Taština teško umire

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • 05/2005.
  • 220, meki uvez
  • ISBN 9531965145
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Tko je mogao vjerovali da bi se život Alice VVhittaker mogao tako promijeniti? Imala je trideset sedam godina, bila je bogata ali neugledna žena, nezainteresirana za bilo kakav posao... Njezin život bio je samotan, pa se tješila onim čega je imala dovoljno - novcem. A onda je u njezin život ušao šarmantni Andrew Fielding. No kako je on ušao, tako je iz njezina života misteriozno nestala njezina prijateljica Nesta ostavivši za sobom pregršt neodgovorenih pitanja i zbunjujućih zagonetki. Taj niz događaja stvorit će novi mračan svijet u kojem će se naći nekoliko ljudi koji bi, svatko svakome, mogli svašta učiniti pa čak i - ubiti.

“Taština teško umire” još je jedan intrigantni triler slavne Ruth Rendell, najpopularnije i najproduktivnije suvremene britanske spisateljice kriminalističkih romana. Na hrvatski su joj dosad prevedeni romani: “Presuda u kamenu”, “Demon u mojoj zjeni”, “Živo meso”, “Ključevi ulice”, “Jezero tame” i “Brojalica”. Piše i pod pseudonimom Barbara Vine a na hrvatskom su joj objavljeni romani “Dimnjačarov sin”, “Nijedna noć nije preduga”, “Oko koje vidi u tami” i “Godišnjica”.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –