Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Lada Tomšić

Zato što te volim

  • Nakladnik: Planetopija
  • 05/2024.
  • 44 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532575637
  • Cijena: 15.90 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Svojem djetetu želimo prije svega pružiti lijepo djetinjstvo prepuno divnih trenutaka u kojima će učiti, rasti i spoznavati svijet oko sebe. Slikovnica "Zato što te volim" pokazuje djetetu svakodnevne prizore i sve ono što je za njega moguće, u okrilju ljubavi. Slikovnicu je nadahnulo sjećanje jedne mame na njezino predivno djetinjstvo i želja da svome djetetu pruži isto takvo raznoliko mnoštvo velikih i malih važnih uspomena.

Preporučena dob 3-6 godina.

Lada Tomšič magistrirala je marketing na Ekonomskom fakultetu u Splitu, a već 15 godina radi u turizmu, a usto cijeli život piše i crta. Mama je dječaka koji joj je velika inspiracija za mnogobrojne kreativne radinosti, kao i otok Brač gdje živi.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –