Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Marianne Koch

Inteligencija tijela : Što biste trebali znati kako biste ostali mladi

  • Nakladnik: Naklada Slap
  • Prijevod: Melita Stipančić
  • 07/2006.
  • 248 str., meki uvez
  • ISBN 9531912874
  • Cijena: 23.89 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Knjiga koja želi biti nit vodilja kroz jedno razdoblje ljudskog života u kojem su ljudi, inače u velikoj mjeri prepušteni sami sebi – od strane zdravstvenog sustava, medija i onih koji u našem društvu imaju odlučujuću riječ.

Riječ je o razdoblju kada više nismo sasvim mladi, ali još ni jako stari. Radi se o sjajnim mogućnostima koje su nam danas na raspolaganju kako bismo i nakon 50. rođendana vodili bogat, zanimljiv, uzbudljiv život. Kako bismo bili priznati i – ostali mladi.

S mladenačkim tijelom i bistrim umom. Riječ je o najnovijim rezultatima istraživanja starenja, o ocjeni svih mogućih sredstava protiv starenja koje nam žele prodati, o Vašim pravima kao punovrijednog člana društva.

Što prije počnete u svojem svakodnevnom životu voditi računa o tim spoznajama, to bolje. Svi postajemo stariji, samo je pitanje koliko se inteligentno pritom ponašamo.


Iz sadržaja:
Bivati stariji – pa što onda, pet stupova mladenačke vitalnosti, mentalno fit, medicina za muškarce – medicina za žene: godine promjene i kako ih prevladati, seks ne poznaje dobne granice, moram li ostati lijepa – mogu li ostati lijepa, wellness između užitka i biznisa, zdrava prehrana – ništa lakše od toga, ništa teže od toga, socijalna kompetentnost, starost nije bolest, no zdravlje je najbolje sredstvo protiv starenja, protiv depresije i usamljenosti, najvažnije spoznaje istraživanja starosti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –