Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Nicholas Boothman

Kako se svidjeti drugima u 90 sekundi i manje?

  • Nakladnik: Katarina Zrinski
  • Prijevod: Sanja Rašković
  • 10/2006.
  • 144 str., meki uvez
  • ISBN 9532361243
  • Cijena: 14.47 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Bilo da prodajete, upravljate, tražite posao, pregovarate, upisujete se na fakultet, pristupate novoj grupi ili na koljenima prosite djevojku, tajna uspjeha je u sposobnosti da se povežete s drugim ljudima. Ključ uspjeha je, prema Nikolasu Boothmanu i njegovom planu za komunikaciju licem u lice, jednostavan. Način na koji ćete se svidjeti ljudima oko sebe je da postanete kao oni, barem na manje od 90 sekundi, koliko je potrebno da se uspostavi odnos.

Saznajte kolika je moć stvarno korisnog stava, tajnu tona glasa i govora tijela, razliku između uvodnih i završnih riječi.

Vježbanjem svih tih vještina, spoznati ćete kako prepoznati osjetilna obilježja pojedinih ljudi - većina nas je vizualni tip, neki su kinestetički, a nekolicina su auditivni. Pa kad kažete: “Vidim što hoćeš reći”, vizualnom tipu, zaista govorite njegov jezik. I tada ste na pravom putu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –