Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Kenneth H. Blanchard Sheldon Bowles

Oduševljena stranka - odana stranka

  • Nakladnik: Katarina Zrinski
  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 10/2012.
  • 86 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532362055
  • Cijena: 11.81 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
"Vaše su stranke zadovoljne samo zato što su njihova očekivanja vrlo niska i nitko drugi ne nudi ništa bolje. Više jednostavno nije dovoljno imati zadovoljne stranke. Ako zaista želite imati vrlo živu i profitabilnu tvrtku, morate steći oduševljene - odane stranke. "

To je, u svojoj srži, savjet pružen novom regionalnom menadžeru prvog radnog dana - u ovoj knjizi o poslovanju koja će pomoći svakome, bez obzira na vrstu organizacije ili tvrtke, u ostvarenju kvalitetnog odnosa sa strankama te u konačnici, postizanju boljih  rezultata.

Knjiga je pisana u alegorijskom stilu kao i poznata autorova uspješnica "Jednominutni menadžer", primjenjujući  jednostavnu i zgodnu poučnu priču o tome kako definirati viziju, naučiti što stranke zaista žele, uvesti učinkovite metode i učiniti službu za odane stranke trajnom značajkom, a ne samo još jednim mjesečnim programom.

Američki odnos prema strankama je u krizi koja je ostavila trag razočaranih stranaka od jedne do druge obale. Knjiga obuhvaća nove savjete i inovativne tehnike koje svakome mogu pomoći u provođenju revolucije na bilo kojem radnom mjestu - u pretvaranju svojih stranaka u zadovoljne i odane stranke koje troše novac.


***

Ken Blanchard je suautor knjige "Jednominutni menadžer" te još dvadeset i tri druge knjige, uključujući poslovne bestselere časopisa The New York Times, "Sve za tvrtku, tvrtku nizašto!" i "Oduševljena stranka - odana stranka". Njegove knjige prodane su u više od dvadeset milijuna primjeraka te prevedene na više od dvadeset i pet jezika. Ken je glavni duhovni vođa tvrtke Ken Blanchard Companies, društva za upravljanje koje nudi kompletne usluge osposobljavanja i savjetovanja. Osnovao ju je 1979. godine sa svojom suprugom, a kao savjetnik pomaže nekim od najvećih američkih korporacija te je dinamičan učitelj i govornik.

Sheldon Bowles je predsjednik tvrtke Ode to Joy Limited, holdinga i upravljačke tvrtke i osnivač tvrtke Domo Gasoline Corporation, koju je razvio u tvrtku vrijednu 75 milijuna dolara te naširoko priznatu kao legendarnu po kvaliteti usluge.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –