Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
John Gray

Mars i Venera na radnom mjestu : Praktični vodič za poboljšanje komunikacije i postizanje rezultata na poslu

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Ana Sabljak
  • 10/2008.
  • 217 str., meki uvez
  • ISBN 9789531404136
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
John Gray, autor svjetskog bestselera “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere” koji je promijenio način na koji ljudi gledaju na razlike među spolovima, sad donosi svoje uvide u svijet rada.

U ovoj knjizi on pokazuje da razumijevanjem razlika između muškaraca i žena na radnom mjestu svatko može utvrditi i reagirati na različite poslovne pristupe donoseći veče poštovanje i promičući veću suradnju. Ako prepozna kako muškarci i žene drugačije tumače ponašanja i reakcije, osoba može upućenije birati kako ostaviti najbolji dojam.

"Mars i Venera na radnom mjestu" raščlanjuje razlike kako muškarci i žene komuniciraju, rješavaju probleme, reagiraju na stres, zaslužuju poštovanje, promiču sami sebe, doživljavaju emocionalnu potporu, umanjuju sukobe, osvajaju bodove, gledaju na seks i traže što žele. Pokazujući nam brojne načine na koji muškarci i žene pogrešno razumiju i pogrešno tumače jedni druge na radnom mjestu, John Gray nudi praktične savjete kako smanjiti nepotrebne sukobe i frustraciju.

Pun komunikacijskih tablica koje su postale njegov zaštitni znak, te praktičnih savjeta o svakodnevnim uredskim pitanjima, "Mars i Venera na radnom mjestu" omogućit će čitateljima da ostvare svoje ciljeve i učine radno mjesto izvorom ispunjenja.


***

Dr. John Gray međunarodno priznati stručnjak na području komunikacije i odnosa i autor dvanaest bestselera, već trideset godina održava seminare osobnog rasta. Ovlašteni je obiteljski terapeut (Nacionalna akademija obiteljskih terapeuta), savjetodavni urednik i član Istaknutog savjetodavnog odbora Međunarodne udruge bra nih i obiteljskih savjetnika te član Američke udruge savjetnika. John živi sa suprugom i troje djece u sjevernoj Kaliforniji.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –