Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vedrana Rudan

Ja, nevjernica

  • Nakladnik: Rende
  • 04/2005.
  • 299, meki uvez
  • ISBN 868389732X
  • Cijena: 75.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Knjiga je izbor kolumni Vedrane Rudan tijekom pet godina pisanih za Feral Tribune i Nacional, a koji je napravio Vladimir Arsenijević. Kako sama autorica ističe, riječ je o tekstovima za razbibrigu, o banalnim temama - ljubavi, mržnji, borbi za opstanak, strahu od djece, roditelja, ljubavi, smrti, strahu koji nas pokreće kao najjača sila i jedina je prava tema u ljudskom životu...

«Zašto nevjernica? Ako čitatelju na naslovnici poručiš da si nevjernica, što ako ti ne povjeruje? Ove sam tekstove pisala za hrvatske tjednike Feral i Nacional u razmaku od pet godina. Ona ja koja je napisala prvi i ona ja koja je napisala zadnji tekst, to su dvije različite gospođe. Pa ipak, urednik ih nije složio onako kako su pisani nego ih je uvalio u neke svoje ladice. Protiv moje volje.” ( V. Rudan )

Bit će zanimljivo vidjeti kakvu će prođu ova knjiga imati na hrvatskom tržištu, cijena joj je popularna – 75,00 kn, no danas više niti niska cijena knjige ne garantira dobru prodaju, jer je u glavama mnogih jedina realna cijena ona koju vide na novinskim kioscima, ne razmišljajući o tome da li je to u većini slučajeva ostvariva cijena ili ne.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –