Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Emily Hawkins A. J. Wood

Oceanologija : Istinita priča o putovanju Nautilusa kako ju je zapisao Zoticus de Lesseps, 1863.

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Nebojša Buđanovac
  • 08/2010.
  • 30 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532571608
  • Cijena: 25.88 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Jeste li ikada poželjeli ukrcati se u podmornicu i istraživati podmorje? "Oceanologija", najnovija knjiga u ediciji oologija, omogućit će vam upravo to.

Ako je za vjerovati... izdavač je nedavno morskim putem primio vodom umrljan notes koji opisuje neobično istraživačko putovanje koje se odvijalo sredinom 18. stoljeća. Pripadao je Zoticusu de Lessepsu koji je sa šesnaest godina postao pomoćnik profesora Aronnaxa te se zajedno s njime, kapetanom Nemom i njegovom posadom ukrcao na Nautilus - golemu istraživačku podmornicu.

Kao jedini preživjeli s ovog putovanja koje je nesretno završilo, svoje je pustolovine zapisao i povjerio nekom čovjeku po imenu Jules Verne. Njegovu pripovijest o istraživanju velikih koraljnih grebena, arktičke ledene ploče, brodskih olupina, podvodnih vulkana, Atlantide i drugih tajni podmorja prenosimo u ovoj knjizi.

A s obzirom na to da je od ove pustolovine prošlo mnogo vremena, te da je u istraživanju oceana i u znanosti došlo do velikog napretka, rukopisu su dodana brojna objašnjenja kako bi priču što bolje približili današnjem čitatelju.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Nautilus –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –