Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Emily Hawkins Jessica Roux

Vile - tajne bilješke

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Paula Jurišić
  • Ilustracije: Jessica Roux
  • 07/2021.
  • 63 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533138152
  • Cijena: 119.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Vile su svuda oko nas, dovoljno je tek otvoriti oči. Možda vam je već pošlo za rukom uočiti pokoju dok leprša vašim vrtom ili se skriva na tavanu. Knjigu "Vile - tajne bilješke" osmislila je cijenjena botaničarka, profesorica Arbour, a povjerila ju je svojoj nećakinji otkrivši joj tako sve o tajnom životu vila i njihovoj važnoj ulozi u ekosustavu. Obogaćena izdašnim bilješkama i detaljnim crtežima, ova će vas knjiga upoznati s vilinskim vrstama diljem svijeta, kao i njihovim načinom života. Predivno ilustrirane stranice uvest će vas u vilinski tajni svijet, otkriti vam njihovu građu, vještinu skrivanja, jezik, životni ciklus i staništa.

Doznajte gdje najčešće drijema malahitna vila, saznajte koju vilu krasi nevjerojatna brzina, kako vilinska kraljica zamaskira svoje mlado od opasnih pogleda grabežljivaca, a otkrijte i koji važan zadatak ima rosna vila… Mnogo je toga što ćete u ovoj knjizi otkriti i naučiti, a među najvažnijim je to da brižno čuvate prirodu oko nas jer su tu vilinska staništa. Budite odvažni, radoznali i krenite na čarobno putovanje u vilinski svijet.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Urednica predstavlja "Vile, tajne bilješke" –

Urednica predstavlja "Vile, tajne bilješke"

VILE – TAJNE BILJEŠKE raskošno je ilustrirana knjiga koja nam otkiva vilinski svijet koji je zapravo isprepleten i nerazdvojan od našeg, a potrebno je samo dobro i strpljivo promatrati pa možda uočite neke od naznaka koje se spominju u ovim bilješkama, a koje upućuju na to da su u blizini vile.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –