Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Lisa Carmen Wang

Poslovna biblija opako sposobne

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Ivo Goldstein
  • 12/2023.
  • 232 str., meki uvez
  • ISBN 9789533860282
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Lisa Carmen Wang odgojena je da bude dobra djevojka, hvaljena zbog svoje poslušnosti, pristojnosti i skromnosti – osobina koje su postale temelj njezine osobnosti, no kako je odrastala, njezin beskrajni trud da bude savršeno dobra djevojka ostavio je u njoj osjećaj praznine unatoč postignućima. Strahovi od neuspjeha i odbacivanja te brige o mišljenjima drugih ljudi spriječili su je da prihvati svoje autentično ja kako na poslu, tako i u životu.

Ali sve se promijenilo kada je Lisa shvatila da je sposobna za puno više…

"Poslovna biblija opako sposobne" (The bed bitch business bible, 2023) njezin je vodič bez ograničenja za žene koje se žele osloboditi ideje „dobre djevojke“ i preuzeti kontrolu nad svojim tijelima, sposobnostima i bankovnim računima. Ispreplićući intimne osobne priče s velikim životnim lekcijama, Lisa pokazuje kako se transformirati iz nesigurne dobre djevojke u nepopustljivu Opako Sposobnu kako biste mogli steći novac, moć i poštovanje koje zaslužujete.

Bilo da pokrećete svoju prvu tvrtku, započinjete ili mijenjate karijeru, ova je knjiga neprocjenjiv izvor koji vas uči kako osloboditi i izgraditi najmoćniju verziju sebe.

Žena ne iskorištava svu svoju moć od trenutka kad je napokon dobila dopuštenje da to učini, nego kad shvati da joj to dopuštenje nikad nije ni trebalo.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –