Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Christopher Franceschelli

Ljubav

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Ozren Doležal
  • Ilustracije: Peski studio
  • 12/2023.
  • 68 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533139715
  • Cijena: 17.39 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Uz slonove, morske vidre, labudove, žirafe, ljenjivce, pingvine, klokane, pande, nilske konje, lisice i još mnoga bića, „Ljubav“ prikazuje brojne načine na koje se taj osjećaj može iskazati.

Gledajte pande kako se s ljubavlju naslanjaju jedna na drugu dok čitate: „Ljubav je čvrsta. Na mene se možeš osloniti.” Zaronite s nilskim konjima dok okrećete stranicu kako biste otkrili što znači izraz „ljubav je duboka“.

U ovoj dirljivoj slikovnici ljubav nam progovara u čarobnom životinjskom svijetu obiteljskih i partnerskih odnosa, uz nježne, retroilustracije koje pojačavaju emocije u stihovima. Ovo je savršena knjiga za sve koji žele širiti ljubav – „jer gdje ima ljubavi, ima i života, a gdje ima života, ima i ljubavi.“

Kartonske stranice ove slikovnice izuzetno su izdržljive, posebno dizajnirane i rezane pa ti oblici dodatno upotpunjuju priču, a tu su i stranice koje se dodatno rasklapaju i tako postaju savršene za male, znatiželjne ruke najmlađih čitatelja.

Idealan dar za sve buduće roditelje, parove, prijatelje, članove obitelji… sve kojima želite izraziti i pokazati ljubav u svim njezinim oblicima i veličinama.

Christopher Franceschelli izdavač je, urednik i autor dječjih knjiga i slikovnica s dugogodišnjim iskustvom. Vodi Chronicle's Handprint imprint i tvrtku SmartInk. Hrvatskoj publici predstavlja se posebnom darovnom slikovnicom „Ljubav“ koja donosi bezvremenske stihove o tom osjećaju u svim oblicima i veličinama, prenesenu u fascinantni životinjski svijet i namijenjenu čitateljima svih godina… Rođen i odrastao u New Yorku, Franceschelli sa svojom obitelji živi u Brooklynu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –