Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dale Carnegie

Kako stvoriti uspješne odnose na poslu i u privatnom životu

  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 11/2010.
  • 186 str., meki uvez
  • ISBN 9789533042183
  • Cijena: 14.60 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Neki ljudi imaju šarm kojemu je teško odoljeti. Takve osobe zrače specifičnom vrstom privlačnosti koja druge ljude naprosto "tjera" da s njima stupe u interakciju. No, smatra Carnegie, takve osobine nisu urođene i svojstvene samo malom broju "sretnika", a njegova knjiga uvjerit će čitatelje u suprotno. Naime, osobni magnetizam moguće je steći, a rezultat su uspješni odnosi u privatnom i poslovnom okružju.

 
***

Dale Carnegie (1888. - 1955.) američki je predavač, autor i utemeljitelj brojnih tečajeva iz područja samoaktualizacije, govorništva, usvajanja interpersonalnih vještina i prodaje. Njegova knjiga "How to Win Friends and Influence People" (1936.) bila je u vrijeme objavljivanja veliki hit, a 2002. godine proglašena je najboljom poslovnom knjigom dvadesetog stoljeća. Izdvajamo i njegovu knjigu "How to Stop Worrying and Start Living" (1948.), koja je također doživjela veliki uspjeh na američkom i svjetskom tržištu. Godine 1912. osnovao je edukacijsku tvrtku Dale Carnegie Training (SAD, New York) koja i danas ima svoje urede diljem svijeta.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –