Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dale Carnegie

Kako postati uspješan lider

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Jasna Grubješić
  • 04/2013.
  • 180 str., meki uvez
  • ISBN 9789533044569
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Koje su osobine uspješnog lidera? Kako zaposliti najbolje ljude? Kako motivirati svoje zaposlenike? Jesu li uspješni menadžeri više posvećeni ispunjavanju zacrtanih ciljeva ili vođenju ljudi koje nadziru? Kako možemo prepoznati i iskoristiti prednosti našeg stila vođenja da bismo bili najbolji što mo­­­žemo biti i postigli najbolje rezultate za nas i našu tvrtku?

U knjizi "Kako postati uspješan lider" preispituje se naučeno o liderima, njihovim vještinama i ulozi u suvremenom svijetu. Učinkoviti menadžeri znaju kako za postizanje poslovnih ciljeva moraju biti istinski lideri koji vode, motiviraju, obučavaju i brinu o svojim suradnicima. Svi koji teže uspjehu u poslu trebali bi se koncentrirati na uspostavu ravnoteže u raspodjeli vještina među vodstvom i menadžmentom.


***

Dale Carnegie (1888. - 1955.) bio je jedan od najprodavanijih pisaca dvadesetog stoljeća i pionir onoga što danas nazivamo pokretom ljudskih potencijala. Njegova učenja i knjige pomogli su ljudima širom svijeta u nastojanju da postanu samopouzdani, utjecajni i uspješni pojedinci, kako u poslovnom svijetu tako i u privatnom životu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –