Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Brdo knjiga ×

Najava • 18.05.2023.

2. Festival knjiga i planina Brdo knjiga

Drugo izdanje festivala knjiga i planina 'Brdo knjiga' održat će se u Samoboru i okolnom gorju od 18. do 21. svibnja donoseći ljubiteljima planina, knjiga i vedrog duha bogat četverodnevni program. Program nadahnut planinama uključuje brojne izložbe, predstavljanja knjiga i TV serijala, okrugle stolove, glazbeni program te izlete u prirodu.
Najava • 28.03.2023.

Na marginama knjige 'Nebo puno Himalaje' Darka Berljaka

Predstavljanje Darka Berljaka pod nazivom 'Na marginama knjige Nebo puno Himalaje', koje će biti popraćeno predavanjem i projekcijom, održat će se u utorak 28. ožujka u zagrebačkoj Čitaonici i galeriji Knjižnice Vladimira Nazora. U izlozima Knjižnice moguće je pogledati slikarsku izložbu pod nazivom 'Moje boje Himalaje', autorice Jelene Martinović.
Najava • 12.05.2022.

Brdo knjiga, prvi festival knjiga i planina u Samoboru

Brdo knjiga, prvi hrvatski i regionalni festival planinama inspirirane književnosti održat će se od 12. do 15. svibnja u Samoboru te okolnom Parku prirode Žumberak. Bogat program Festivala nudi ponešto zanimljivo i korisno za sve ljubitelje planina i knjiga, uz sudjelovanje gotovo 30 ljudi od planina i kulture iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.